Postbezorger

Wat houdt deze startbaan in?

Aantal uren: 24 met opbouw tot 32 uur per week

Bij wie: Cycloon Post, Zwolle

Cycloon Post Zwolle bezorgt de post van bedrijven in en rondom Zwolle. De werkdagen zijn van dinsdag t/m zaterdag, en de werkdag start om 08:00u. Op zaterdag werken is voor jou geen probleem. Het team waar je in komt te werken bestaat gemiddeld uit 15 collega’s. Met je collega’s zorg je ervoor dat de post wordt bezorgd. Je wordt ingedeeld op een postwijk en voor die wijk ben je verantwoordelijk dat de post wordt bezorgd.

 

Er is elke dag een teamleider aanwezig op de werkvloer. Deze ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden van de postbezorgers en zijn de hele dag bereikbaar.

Waar Floresstraat 9 in Zwolle

Wat ga ik doen 

Als beginnende postbezorger ga je de eerste weken met een ervaren postbezorger op pad. Jouw collega leert je de fijne kneepjes van het vak postbezorging. Na je inwerk periode ga je zelfstandig op pad. Cycloon voorziet in werkkleding, fiets en werktelefoon.

Als postbezorger begin je de dag met het uitsorteren van de post op looproute. Je leert wat daarvoor de handigste indeling is. Dit gebeurt binnen.

Vervolgens ga je de wijk in om de post te bezorgen. Je voelt je verantwoordelijk om de post bij de inwoners van Zwolle tijdig en netjes te bezorgen. Je vindt het fijn om lekker buiten te fietsen.

Aanmelden voor deze startbaan!

LET OP! Zorg dat je je voor minimaal 2 banen aanmeldt, maximaal 3
Heb je geen mailadres?
Bel ons dan: 038 467 42 15

Betrokken werkgevers

Niet direct een functie maar gewoon een leuke taak bij: