Bijbehorende startbanen:

Service Medewerker School

Buitendienst Medewerker School

Balanz Facilitair

Balanz Facilitair is de grootste sociale ondernemer in facilitaire dienstverlening voor Nederland.

Meer dan 70% procent van ons personeelsbestand heeft een afstand tot de arbeidsmarkt (alhoewel we dat een vreselijke term vinden). Vastberaden aanpakkers die met een gedegen vakopleiding en onze volle aandacht zich dagelijks van hun beste kant laten zien bij onze maatschappelijk betrokken opdrachtgevers.

De kracht van het Vebego-collectief!
Balanz Facilitair is een volle dochter van familiebedrijf Vebego dat met meer dan 152 bedrijven en 36.000 medewerkers actief is in de facilitaire dienstverlening in Nederland, Duitsland, Zwitserland en België. Omdat Vebego gelooft dat de wereld een stukje mooier wordt als iedereen meedraait, betrad het 14 jaar geleden de participatiemarkt. Schoonmaak is namelijk, met de juiste opleiding en voldoende begeleiding, prima uit te voeren door aanpakkers.

Als onderdeel van het Vebego-collectief zijn wij in staat om over grenzen van bedrijven en branches heen te kijken en krachten te bundelen. Zo profiteren we van elkaars kennis en kunde en verhogen we de toegevoegde waarde voor klanten, medewerkers en maatschappij. Denk aan een enorme dosis kennis van en ervaring met (de invulling) van de participatiewet, officiële samenwerkingen met verschillende ‘toeleiders’ van aanpakkers, altijd op de hoogte van de laatste facilitaire trends en innovaties in de kantoren- en facilitaire markt en eventuele duurzame doorplaatsing van aanpakkers naar onze zusterbedrijven.

Over Balanz Facilitair

Betrokken werkgevers

Niet direct een functie maar gewoon een leuke taak bij: