Autopoetser / Autorijder

Wat houdt deze startbaan in?

Taken / omschrijving werkzaamheden

Tweedehands auto’s en lease auto’s worden weer showroom-klaar gemaakt. Van schoonmaken, stofzuigen, poetsen tot kleine reparaties. Alles wordt je stap voor stap en naar eigen kunnen geleerd.

Voor degene met een rijbewijs en goede aandacht voor de auto en de klant is er tevens de mogelijkheid om auto’s tussen diverse locaties te rijden. Je bent dan het visitekaartje van het bedrijf als je naast het netjes rijden de auto in perfecte staat aflevert bij de klant, de garage of een andere locatie. Zie jij die laatste druppeltjes of dat laatste vlekje bij het afleveren?

Korte omschrijving van het bedrijf en team waarin de kandidaat komt te werken

Over PoetsProf: Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich volledig heeft gericht op het optische onderhoud van uw auto, boot, camper of caravan. Wij verzorgen zowel het exterieur als het interieur van uw trotse bezit. Denk hierbij aan het schoonmaken, poetsen, polijsten, coaten en conserveren van de buitenkant, maar ook aan het reinigen van het interieur, herstellen van bekleding, repareren van dashboards en cabrio-kappen en het aanbrengen van glascoating op de lak. Het feit dat reeds veel vooraanstaande merkdealers uit onze omgeving het vertrouwen in ons hebben uitgesproken geeft ons veel voldoening en bewijst dat we een constante hoogstaande kwaliteit leveren.Onze kracht is de grote flexibiliteit en ons brede scala aan producten en diensten die we kunnen leveren.

Werklocatie

PoetsProf Zwolle

Aantal uren per week

Vanaf 28 uur per week tot 40 uur per week

Aanmelden voor deze startbaan!

LET OP! Zorg dat je je voor minimaal 2 banen aanmeldt, maximaal 3
Heb je geen mailadres?
Bel ons dan: 038 467 42 15

Betrokken werkgevers

Niet direct een functie maar gewoon een leuke taak bij: