Huishoudelijk ondersteuner

Wat houdt deze startbaan in?

Aantal uren: 17 uur, zelf te plannen

Bij wie: Beter Thuis Wonen

 

Beter Thuis Wonen zet zich in voor een persoonlijke zorgverlening die precies aansluit op de behoefte van de cliënt. Samen met collega’s zorgen we ervoor dat er met aandacht en plezier de beste zorg en hulp geleverd wordt aan cliënten. We werken bij cliënten thuis die dit door omstandigheden zelf niet meer kunnen.

 

Waar: Cliënten in Zwolle.

 

Wat ga ik doen:  Je verzorgt bij cliënten thuis en doet daar bijvoorbeeld de was, stoft af, het strijkwerk, de afwas, stofzuigen, dweilen en maakt de badkamer en het toilet schoon. Onze cliënten rekenen op kwaliteit, maar ook op persoonlijke aandacht en een gezellig praatje. Het is in deze functie erg belangrijk dat je veranderingen in de situatie van je cliënt opmerkt en hier actie op onderneemt.

Je krijgt je eigen cliënten toegewezen volgens een vaste planning. Als huishoudelijke ondersteuner kun je je baan prima combineren met je gezin, hobby’s en/of andere activiteiten. Je geeft namelijk zelf aan hoeveel en op welke dagen en tijden je wilt werken. Op basis van jouw wensen maken wij de planning en houden ons hier vervolgens ook aan.

Je werkt zelfstandig, maar in het begin is er goede begeleiding aanwezig. En je kunt altijd terugvallen op de planner of de coördinator.

Het is belangrijk dat je eigen vervoer hebt. Als dat niet zo is, gaan we samen kijken of en hoe we dat kunnen oplossen.

Aanmelden voor deze startbaan!

LET OP! Zorg dat je je voor minimaal 2 banen aanmeldt, maximaal 3
Heb je geen mailadres?
Bel ons dan: 038 467 42 15

Betrokken werkgevers

Niet direct een functie maar gewoon een leuke taak bij: